kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Díjlovagló Verseny Szentán

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. október 7-én Szentán. A belépés díjtalan! Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

Forrás: lovasok.hu

 

Szabadidőlovasok Pest m.-i döntője

A Szabadidős Lovas Szövetség első Pest megyei döntője október elsején Pilisen várja a lovasokat és érdeklődőket, hogy megmérettessék magukat a bajnoki címért vagy akár a versenyszámokért külön elbírálással. Időpont: 2017. október 1. Helyszín: Csilló Lovasiskola Pilis, Kodály Zoltán utca 1.

Forrás: lovasok.hu

 

Díjugrató Verseny Ócsán

A Díjugrató Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. szeptember 16-án Ócsán. A belépés díjtalan!

Forrás: lovasok.hu

 

Díjlovagló Verseny Cinkotán

A Díjlovagló Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. szeptember 3-án Cinkotán. A belépés díjtalan! Nézd testközelből a lovassportok királynőjét, a díjlovaglást! A díjlovas bemutató a ló és lovas közötti tökéletes harmóniát és összhangot mutatja be. A leglátványosabb formája az úgynevezett Zenés Kűr, ahol zenével összhangban mutatják be csodálatos gyakorlataikat lovaikkal a lovasok.

Forrás: lovasok.hu

 

Makói Díjugrató Verseny

A Díjugrató Verseny szervezői sok szeretettel várnak minden kedves lóbarátot 2017. augusztus 26-án Makón. A belépés díjtalan! A díjugratás talán a világ egyik legkedveltebb lovassportága. A lovasok egymástól eltérő magasságú és szélességű akadályokból álló sorozaton ugratnak át. Vajon kinek sikerül a legkevesebb verőhibával a szintidőn belül teljesíteni a pályát?

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 10