kezdőlap › lovas rendezvények »


1
Szűrő

Rendezvények

Ügetőszilveszter

Az év utolsó napján vár a lóversenyszezon hagyományos záró csúcseseménye, az Ügetőszilveszter a budapesti Kincsem Parkban. Izgalmas futamok, klasszis lovak, koncertek és fergeteges hangulat december 31-én délután 14:00 órától! Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4. Időpont: 2017. december 31-én szombaton 14:00 órai kezdettel, kapunyitás 13:00. Belépő: Felnőtt jegy 2.000 Ft, 18 év alatt a belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Mikulás Lovas Gála

A Magyar Lovas Színház teljesen felújított ünnepi műsora, mely örömteli szórakozás nem csak gyerekek de a felnőttek számára is. A lovas Mikulás vágtában, zsákjában meglepetésként a világ legszebb karácsonyi dalaival, valamint a gyerekek által legkedveltebb rajzfilmek betét dalaival lepi meg a közönséget. A lovas színház teljes társulata együtt egy varázslatként idézi elénk a közelgő Mikulás és karácsony hangulatát. Mindenki kaphat egy kis ízelítőt abból a szeretetből ami a lovakat és az embereket is összeköti. Vegyen részt Ön is az előadáson és ezzel a műsorral ajándékozza meg gyermekeit, unokáit, hiszen a Mikulás mindenkinek ajándékot is hoz. Helyszín: Magyar Lovas Színház, Komárom  Időpont: 2017.12.02. 16 óra

Bővebb információ és jegyek itt találhatók

Forrás: lovam.hu ticketportal.hu

 

Galopp versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas galopp futamok minden hétvégén a Kincsem Parkban! A belépés ingyenes.
Helyszín: Kincsem Park, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Következő időpont: 2017. július 21-én pénteken 18:00 órai kezdettel
A belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Ügető versenynap

Ki lesz a befutó? Izgalmas ügető futamok várnak hétvégenként Budapesten, a Kincsem Parkban. A belépés ingyenes!

Forrás: lovasok.hu

 

Fieracavalli, Verona 2017

A Fieracavalli 119. felvonásához közeledve hamarosan ismét patadobogás rázza meg Veronát! A négynapos lovas kiállítás október 26. és 29. között a nemzetközi lovas világ fontos találkozóhelye. Ugye Te is ott leszel?

Forrás: lovasok.hu

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 11